Velkommen

 

Formålet med denne hjemmeside er at vise, hvad jeg har arbejdet med indtil nu, og hvad jeg fortsat beskæftiger mig med.

Jeg er født i Peru i 1966 og kom til Danmark i 1977. Jeg blev uddannet som pædagog på Københavns Pædagogseminarium i 1998 og tog en danseinstruktøruddannelse på Oure Idrætshøjskole – Danselinjen i 1994. Fra 1990 til 2015 arbejdede jeg i turistbranchen for forskellige Incoming-Bureauer.

I 2020 begyndte jeg på den Net-baserede Læreruddannelse på Københavns Professionshøjskole – Campus Carlsberg, som jeg er meget glad for.

Jeg er lykkelig gift og har 4 børn i alt.

Jeg har arbejdet på KKFO ved Den Classenske Legatskole (tidligere Thomas P. Hejles Fritidshjem) siden august 2000. Jeg har været tilknyttet Den Classenske Legatskole som pædagog fra 2000 til 2014 som en del af samarbejdet mellem skole og fritidshjemmet kaldet ”Stærk samarbejdet”. Fra 2014 til 2021 har jeg undervist på alle klassetrin og har haft et godt samarbejde med skolen. Jeg har også i en periode undervist i valgfaget dans i udskolingen.

Den 30. april 2021 opsagde jeg min stilling på KKFO ved den Classenske Legatskole og begyndte derefter på Sct. Joseph Søstrenes Skole i Ordrup. Her har jeg været ansat i en kombinationsstilling som pædagog og lærer i indskolingen siden maj 2021, med ansættelsen løbende frem til marts 2024.

Translate »