Velkommen

Arabisk ordsprog

Sig ikke alt, hvad du ved
Gør ikke alt, hvad du kan
Tro ikke på alt, hvad du hører
Brug ikke alt, hvad du har
Hvorfor …
Hvem siger alt, hvad han ved
Hvem gør alt hvad han kan
Hvem tror på alt, hvad han hører
Og bruger alt, hvad du har
Mange gange …
Siger hvad der er galt
Gør hvad han ikke burde
Bedømmer hvad han ikke kan se
Og bruger det, han ikke kan

Arabic proverb

Do not say everything you know
Do not do everything you can
Do not believe everything you hear
Do not spend all you have
Why …
Who says everything he knows
Who does all that he can
Who believes everything he hears
And spend everything you have
Many times …
Says what is wrong
Does what he should not
Judge what he don’t see
And spend what he can’t

Proverbio arabe

No digas todo lo que sabes
No hagas todo lo que puedes
No creas todo lo que oyes
No gastes todo lo que tienes
Porque …
Quien dice todo lo que sabe
Quien hace todo lo que puede
Quien cree todo lo que oye
Y gasta todo lo que tiene
Muchas veces …
Dice lo que no conviene
Hace lo que no debe
Juzga lo que no ve
Y gasta lo que no puede

Grundet til denne hjemmeside, er at jeg gerne vil vise hvad jeg beskæftiger mig med.

Jeg er født i Peru i 1966 og kom til Danmark i 1977. Blev uddannet pædagog på Københavns PædagogSeminarium i 1998, fik en danse instruktør kursus/uddannelse på Oure Idrætshøjskole i 1994 og beskæftiget mig i turist branchen fra 1990 til 2012 for forkellige Incoming Bureauer.
Nu er jeg gået i gang med den netbaseret læreruddnannelse i 2020 på Københavns Professionshøjskole, som jeg er rigtigt glad for.

Jeg er lykkelig gift og har 4 børn i alt.

Jeg har arbejdet på KKFO ved Den Classenske Legatskole, tidligere Thomas P. Hejles fritidshjem og her har jeg været siden august 2000. Siden 2014 har jeg været på Den Classenske Legatskole i.f.m. Understøttende Undervisning (UUV) og det har jeg været meget glad for det samarbejde med skolen og fået undervist i dans med både 9 – 5 – 4 – 3 – 1 – 0 klasserne og lavet mange andre lærerige undervisnings forløb. Til 30. april 2020 fik jeg sagt min stilling på Fritidsinstitutionen ved DCL (tidl. Thomas P. Hejles Fritidshjem) og startede på Sankt Joseph Søstrenes Skole i Ordrup en kombinations ansættelse hvor jeg er pædagog og lærer som underviser i idræt, stadig med fokus på dansen i.f.m. mit arbejde.