Danseinstruktør

I 1994 startede jeg med at danse på Oure Idrætshøjskole nemlig danselinien, her fik jeg en træner- og instruktør kursus. Da jeg kom tilbage til København dansede jeg i 2 år på Danseværkstedet, Meinumsgade, Nørrebro. Jeg underviste også i Salsa på Københavns Pædagog Seminarium hvor jeg havde 1 hold i 3 sæsoner.

Da jeg ikke har nogen steder hvor jeg kan undervisse i Salsa, så underviser jeg i Merengue til forskellige sammenhænge, det kan være til fødselsdage, polterabends, firmafester, julefrokoster, m.m. Hvorfor Merengue og ikke Salsa, normalt til de forskellige arrangementer kan man ikke lære Salsa på kun 1 time, dette er umuligt, det er min erfaring og hvis man skal have en fornemmelse at man har fået noget ud af den time, er det helt klart bedre at lære Merengue. Dansen er meget enkelt og det er en 2 takts dans og man bruger meget hofterne. Vil du/I gerne vide mere omkring Merengue kan du/I altid slå op på denne hjemmeside som man kan læse enten på engelsk/spansk:

http://www.salsa-merengue.co.uk/

For dette kan du/I altid kontakte mig, enten ved at udfylde kontakt formularen, pr. mail eller telefon for at høre nærmere omkring prisen i denne sammenhæng følger som regel altid en CD med som man har mulighed for at danse videre om aftenen.

Mobil nummer:                    +45 2221 2550
E-mail:                                   Uffe Bjelke Torres