Danseinstruktør

I 1994 startede jeg med at danse på Oure Idrætshøjskole nemlig danselinien, her fik jeg en træner- og instruktør kursus. Da jeg kom tilbage til København dansede jeg i 2½ år på Danseværkstedet, Meinumsgade, Nørrebro. Her trænede jeg fra mandag til fredag lige efter Pædagogseminariet altså fra kl. 14:30 til 21:00 og lørdage fra kl. 09:00 – 17:00

Jeg underviste også i Salsa på Københavns Pædagog Seminarium hvor jeg havde 1 hold i 3 år. Da jeg ikke havde nogen steder, hvor jeg kunne undervisse i Salsa, så startede jeg i stedet at underviste i Merengue til forskellige events, det kunne være til fødselsdage, polterabends, firmafester, julefrokoster, m.m.
Hvorfor Merengue og ikke Salsa. Normalt er Salsa noget svært at undervise i til events af 1 time. Så for at folk skulle få noget ud af 1 time, var det bedre at undervise i Merengue i stedet. Dansen er meget enkelt og det er en 2 takts dans og man bruger meget hofterne.

Vil du/I gerne vide mere omkring Merengue kan du/I altid slå op på denne hjemmeside som man kan læse enten på engelsk/spansk:

http://www.salsa-merengue.co.uk/

Eksempel til salsadans

Eksempel til merengue

For dette kan du/I altid kontakte mig, enten pr. mail eller telefon for at høre nærmere omkring prisen.
Man får mulighed for at hente playlisten via Spotify så har man mulighed for at danse videre om aftenen.

Mobil nummer:                    +45 2221 2550
E-mail:                                   Uffe Bjelke Torres