Pædagog

Pædagog

Jeg startede som Pædagog medhjælper i 1991 i Gentofte Legestue der var jeg til oktober 1992.
Jeg besluttede mig at tage Pædagog uddannelsen, her skulle jeg have en udlandsophold på 6 mdr., en organisatorisk arbejde og en højskoleophold.
Jeg tog afsted til Tenerife i november 1992 til juni 1993 hvor jeg arbejdede for et udlejningsfirma af motorcykler. Jeg kom tilbage til Danmark og startede med at arbejde for The international association under ERASMUS for udvekslingsstuderende fra september til december 1993.
Så startede jeg ind på OURE idrætshøjskolen i danselinien fra januar til juli 1994.

Så langt om længe kom jeg ind på Københavns Pædagog Seminariet på Strandvejen i august 1994 og i januar 1998 blev jeg uddannet pædagog. Jeg har altid været studie politisk aktivt i hele min uddannelse både i De Studerendes Råd (DSR) og som repræsentant i Pædagogstuderendes Landssektion (PLS)

I 1998 startede jeg i Dyssegårdslegestue og skiftede i august 2000 til Thomas P. Hejles fritidshjem (TPH), som i 2016 blev den sammenlagt med Vartov fritidshjem. I dag hedder den Fritidsinstitutionen ved Den Classenske Legatskole.
I 2014 kom der en ny skolereform, hvor vi pædagoger blev tilknyttet Den Classenske Legatskole i de Understøttende Undervisnings Timer (UUV). Her har jeg både haft lige fra indskoling til mellemtrinet og udskolingen.